Pullai Bélát leváltotta a kuratórium

pullai

A Vadaskert kuratóriuma visszahívta ügyvezető igazgatói posztjáról, Pullai Bélát. November 1-jétől a korábbi kettős ügyvezetés helyett Tokovics Tamás látja el az igazgatói feladatokat, az állatokért felelős vezető pedig Zomboriné Polyák Irén lett.

Dr. Brúszel László, a Vadaskert kuratóriumának elnöke elmondta, bár Pullai Béla határozott idejű szerződése január 31-én járt volna le, de a szervezet azonnali hatállyal visszahívta az igazgatót.

Pullai Béla 2009 óta volt a Vadaskert ügyvezetője. Irányítása alatt megszépült a park, a látogatók száma pedig minden korábbi rekordot túlszárnyalt. Elindította a Vadaskert társkereső programját, melynek célja az volt, hogy a lehető legtöbb állat párra találjon, és ennek köszönhetően számos állatkölyök született. Elza, a kézzel nevelt oroszlán híre az országos sajtót is bejárta, csak úgy, mint a kis gyűrűs farkú maki, Junior története, akit inkubátorban neveltek fel.

Pullai Béla híradónknak elmondta, rendszeresen jár majd be a Vadaskertbe, nem tudja ugyanis itt hagyni az évekig gondjaira bízott állatokat. Információink szerint új kihívás vár rá, ugyanis a hamarosan megépülő egri állatkert vezetésével bízták meg Pullai Bélát.

KTV