Kerékpárverseny miatt útlezárások Kecskeméten

A verseny ideje alatt Kecskeméten forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy 2015. augusztus 6-án Kecskemétre érkezik a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny mezőnye. A rendezvénnyel kapcsolatban az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani.

 

2015. augusztus 6-án 6 órától:

Célterület melletti parkolók lezárása:

A Batthyány utcán, a Festő utca és Kossuth tér között, valamint a Lestár téren.
2015. augusztus 6-án 14 órától folyamatosan:

A körpályán (Batthyány utca- Katona József tér- Csányi János körút – Kohári István körút – Piaristák tere – Gáspár András körút – Petőfi Sándor utca – Dobó körút – Batthyány utca ) pályaépítés miatt rövid forgalomkorlátozások lesznek.
2015. augusztus 6-án 16 órától:
A Petőfi Sándor utcán a pályaépítés miatt a kétirányú forgalom egy-egy sávban lesz folyamatosan fenntartva.
A körpálya melletti parkolók lezárása: Csányi János körút, Koháry István körút, Hornyik János körút, Petőfi Sándor utca, Deák Ferenc tér, Lestár tér és Lechner Ödön utca.
2015. augusztus 6-án 6 17 óra 45 perctől:

A körpálya, azaz a Kiskörút teljes lezárása.
A befutót követően a körpálya lezárt területein a forgalomkorlátozást a lehető legrövidebb időn belül feloldják. A Kiskörút menti parkolókból a kihajtás nem lesz lehetséges a zárás időtartama alatt. A megkülönböztető járművek áthaladását a verseny ideje alatt is biztosítják, az autóbuszok pedig a teljes zárás megkezdéséig közlekedhetnek a megszokott útvonalon.

 

A Kiskörút teljes forgalomkorlátozása előreláthatólag mindössze 30-40 percig tart majd. Előreláthatólag 19 órától már zavartalanul haladhat a forgalom.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjen!

 

A mellékelt térképen megtekinthető a forgalomkorlátozást érintő útvonal.