Állásbörze a Kecskeméti Főiskolán – nem csak főiskolásoknak

A Kecskeméti Főiskola immár 18. alkalommal rendez állásbörzét elsősorban azzal a szándékkal, hogy megkönnyítse a cégek és a hallgatók „egymásra találását”, de mára már városi jelentőségű eseménnyé nőtte ki magát a kezdetben csak a főiskolásokat megszólító rendezvény. Idén április 15-én várnak minden érdeklődőt a GAMF Kar campusán található Törös Olga Sportcsarnokba.

Minden eddiginél több kiállító vesz részt a Kecskeméti Főiskola idei állásbörzéjén. Az 53 standon jelen lesznek multinacionális cégek, kis- és középvállalatok, személyzeti tanácsadó cégek és állami szervezetek képviselői is. Az előzetes jelzések szerint a cégek 400 üres álláshelyre keresnek új munkatársakat.

Az érdeklődő látogatók a Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központjának több – az álláskeresést segítő – ingyenes szolgáltatását is igénybe vehetik. A központ munkatársai tanácsokat adnak az önéletrajz vagy a motivációs levél megírásához, segítenek a felkészülésben egy állásinterjúra, tippeket adnak az eligazodáshoz a munkaerőpiacon.

A börze a Kecskeméti Főiskola jelenlegi és volt hallgatóin túl hasznos lehet minden érdeklődő számára, aki munkát keres, munkahelyet váltana, vagy csak kíváncsi régiónk aktuális munkaerő-piaci helyzetére és igényeire, a cégek által kínált állás- és gyakornoki helyekre.

Az állásbörze időpontja: 2015. április 15. 9:00 – 15:00 óráig

Az állásbörze helyszíne:
Kecskeméti Főiskola GAMF Kar, Törös Olga Sportcsarnok
6000 Kecskemét, Izsáki út 10.